Logo

Tun-burger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tun-burger

 
Tunfiskeburger. Nem hverdagsmad med tun fra dåse - her får du opskriften på en lækker burger, du kan lave med 'tun-bøffer', æg, blegselleri, forårsløg og vindruer.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 10 min.

 
# Ingredienser
4 grove boller
1 lille klase druer

1-2 forårsløg
1 stilk blegselleri
2-3 spsk Thousand Island eller anden tyk dressing
2 ds (a 180 g) tunfisk naturel

1 hårdkogt æg
hvidløgssalt
salatblade

 
* Tilberedning
1. Skær bollerne igennem og rist dem i ovnen til de er gyldne.

 
2. Halver druerne, fjern kernerne.
Skær løg + blegselleri i tynde skiver.

Bland det i dressingen.

 
3. Hæld væden fra tunfisken.
Skil kødet i flager. Hak ægget fint.
Vend begge dele i dressingen.
Smag til med hvidløgssalt.

 
4. Dæk 4 underboller med salatblade.
Fordel tunsalaten.
Læg overbollerne over.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her