Logo

Tungeragout med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tungeragout med asparges 

 
Her er enkel opskrift med asparges. Nem inspiration til skøn ret med tungeragout, hvide asparges og champignon, og retten nemme at lave.
Tilberedningstid: 20 min. Til 1 portion: kan udvides til flere.

 
# Ingredienser
150 g kogt tunge
½ lille ds aspargessnitter
½ lille glas champignoner
1 dråbe engelsk sauce
saften af ½ citron
¾ dl hvidvin
1 spsk smør
½ spsk hvedemel
½ løg
salt og friskkværnet peber
1 spsk finthakket estragon


* Tilberedning
Skær den kogte tunge i fine strimler.

Lad aspargessnitter og champignon dryppe godt af.
Gem ca. 1½ dl væde fra aspargesene.
Smelt smørret i en gryde.
Hak løget fint og svits det i det varme fedtstof.
Drys melet i og lad det bage igennem under omrøring.
Spæd med hvidvin, væde fra aspargesene og citronsaft og lad det koge igennem.
Krydr med engelsk sauce, salt og peber.
Kom den strimlede tunge og grønsagerne i saucen og varm retten igennem.
Smag evt. saucen til igen.
Bland den finthakkede estragon i og server.

 

Se de bedste opskrifter med Mad til 1

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her