Logo

- Tips og tricks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- Tips og tricks

 
Her vil du kunne finde tips og tricks til din madlavning. Du kan lære at koge pasta, holdbarheden af brød og mange flere tips til madlavningen.

 
Tips og tricks til din madlavning
Velkommen til siden om tips og tricks til din madlavning. Hos Kogebog.dk har vi forsøgt at gøre det let og overskueligt for dig at få ideer, blive inspireret, og vi håber at du samtidig vil finde ny viden her.

 
I vores tips og tricks afdeling vil du kunne finde information om alt fra A til Z fra madlavningsverden. Du kan for eksempel får et hurtig overblik over, tilberedningstiden for grøntsager i mikroovnen. Du finder denne nyttige viden her. Du kan også få ny viden om forskellige stegemetoder. Hvis du er helt spændt på at læse om stegemetoder, kan du finde siden her. Vi er dog ikke et decideret leksikon om mad. Vi ser derimod siden, som den nyttige information, du måske kunne have brug for i din daglige madlavning. Vi har særligt fokus på dig, som er nybegynder, som har brug for tips til, hvor lang til et æg skal koge. Og på dig, som er interesseret i din råvare, og dets indhold.

 
Tips og tricks – inspiration til din madlavning
Det kan nogle gange være noget af en udfordring, at finde på hvad man skal have at spise. Nogle retter virker uoverskuelige – ofte fordi man ikke lige kender ingredienser eller ikke helt har styr på, hvad blanchering eksempelvis er. Men alt det ville du finde inspiration til og få styr på her på siden. Forhåbentlig vil disse tips og tricks hjælpe dig til, at du kan tackle de mange spændende retter, vi har på siden- om det så er en tre rettes menu eller det helt store brunchbord eller til den lille sult.
Så klik rundt på siden og bliv klogere – måske får du ideen til din nye yndlingsret her.
Vi vil samtidig huske dig på, at du kan finde tips og tricks til selve opskriften i bunden af hver opskrift. Her vil du altid få nyttig viden og information på netop din udvalgte ret.
Velbekomme, og god fornøjelse med din madlavning.


Et udvalg af Tips og Tricks
Pasta, kogt
Bagning
Bulgur
Fisk og skaldyr
Holdbarhed af brød
Udskæring af lam
Lammekød og gedekød
Brødbagning tips og tricks
Opbevaring af kartofler
Pocheret fisk – kogt fisk
Stegemetoder – stegning
Tips til udskæring, snitning, rivning og hakning
Frugt og grønsager – tips om de enkelte frugter og grønsager
Farve og udseende af frugt, grøntsager og kød
Frugt og grønsager – anvendelse og tilberedning
Kornprodukter – de enkelte kornprodukter


Vil du se alle Tips og tricks så klik HER 



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her