Logo

Asie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asie

 

 
Latin: Cucumis Sativus. Asier er en agurkevarietet. Oftest anvendes de modne, gullige asieagurker. Størrelsen varierer mellem ½ og 2½ kg. Sæson for danske asier: oktober-november

 
Holdbarhed: 6-8 dage ved 12-14 °C

 
Anvendelse: Skylles. Skrælles og halveres - hvorpå kerner og det svampede frugtkød fjernes.
Svind: ca 30%


Anvendes til syltning.
Frysning: Asien kan godt fryses og er bedst egnet til syltede asier efter optøning. Blanchering er ikke nødvendig. Den skrælles, skæres i skiver og tøs op i stærk eddikemarinade.

 
Asie - se også Agurk.

 
Se de bedste opskrifter med Asier 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her