Logo

Bayonneskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bayonneskinke

 

Bayonneskinken stammer fra den franske provins Bayonne. Det er oprindelig en saltet skinke, der blev godt udvandet og let kogt før den braiserede færdig i madeira.

 

I vore dage betegner det (et stykke) sukkersaltet skinke, der koges i vand eller suppe, evt delvis vin. Når kogning anbefales, er det, fordi den mildner sukker-saltningen, mens denne intensiveres (for meget) ved ovn- eller grydestegning.

 

Beregn cirka 1 times kogetid pr. kilo skinke og lad skinken svale mindst en snes minutter i suppen herefter. Næsten alle grønsager klæ'r bayonneskinke.

 

Se de bedste opskrifter med Bayonneskinke 

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her