Logo

Honningmelon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Honningmelon 

 
Honningmelon, Cucurnis melo, er som alle meloner i familie med græskarret. Melo betyder sød og angiver melonkødets smag. Honningmelonen er let oval. De mindste af dem kan deles i to, de største af dem vi ser herhjemme, er op til 30 cm på den længste led, og de skives ud. Den grønne, gule eller rosalilla skal er næsten glat, men ses også ofte rillet/mønstret. Kødet er grøn-hvidt eller orange, enkelte arter har rosa kød.

 
Meloner er nemme at krydse, det er forklaringen på, at der findes så mange varianter. Honningmelonen nydes naturel eller i desserter eller, som det er populært, sammen med rå, lufttørret skinke. Skræl melonen senest muligt og nyd den afsvalet, men ikke iskold, det tåler ingen mad, der skal smage af noget.

 
Vi importerer honningmeloner fra Chile, Israel og Sydeuropa (mest Spanien), og højsæsonen er fra december til marts, noget der også har givet den navnet vintermelon. Honningmelon kan fryses, befriet for kerner og skal, sukkerdrysset eller i lage. Den forringes mærkbart.
Holdbarhed op til et år.

 
Se de bedste opskrifter med Honningmelon

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?

Effektiv reklame - klik her