Logo

Æg Cordon Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æg Cordon Bleu

 
Cordon bleu – og ikke gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – er kød med ost og skinke indeni – her på en ny måde med æg, bacon og ost - det smager skønt og er slet ikke svært at tilberede.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min. Bagetid: 20-25 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
4 spsk olie
4 skiver bacon
4 æg

salt, peber
4 skiver mager ost, fx Danbo

 
* Tilberedning
1. Varm olien på en pande og rist baconskiverne gyldne, men ikke sprøde.
Tag dem af panden.

 
2. Spejl æggene i fedtstoffet og kom dem i et ovnfast fad.
Krydr dem med salt og peber.
Læg baconskiverne ovenpå.

 
3. Kom osteskiver på bacon og sæt fadet i ovnen ved 200 °C i 20-25 min, eller til osten er smeltet. Serveres straks på toast eller flutes.

 
INFO: Fra fransk cordon bleu 'blå bånd', oprindelig brugt om ridder af den franske helligåndsorden stiftet 1578, hvis orden var ophængt i et blåt bånd; siden også betegnelse for en fremragende kvindelig kok med tanke på det blå forklædebånd og endelig anvendt om fremragende ting i almindelighed.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her