Logo

Filbunke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Filbunke 

 
Svensk dessert, morgenmad. Arbejdstid: ca 10 min. Skal hvile: 10-12 timer. Let at lave. Lav pris. (6 personer).

 
# Ingredienser til Filbunke:
1 l fuldfed sødmælk (uhomogeniseret)
1 l tykmælk
evt. 1 dl piskefløde
*
Sådan laves Filbunke:
1. Varm mælken op til kogepunktet.
Afkøl den hurtigt til 22 °C ved at sætte kasserollen i koldt vandbad.

 
2. Bland tykmælk og eventuelt fløde i.
Hæld blandingen i portionsskåle eller -glas og lad disse stå ca 12 timer, eventuelt natten over, ved stuetemperatur.

 
3. Stil filbunkerne i køleskabet, indtil de skal serveres.

 
Tips: I Sverige serveres filbunke med sukker eller farin, ingefær, kanel og små stykker knækbrød.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her