Logo

Firebrød i et - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Firebrød i et - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
De brækkes fra hinanden »i krydset« og serveres med smør, der smøres på undersiden. Server dem til te eller kaffe eller som kuvertbrød.
(20 stk.)

 
# Ingredienser
100 g blødt smør
60 g sukker (¾ dl)
1 æg
2 dl ylette naturel
325 g hvedemel (5½ dl)
3 tsk bagepulver
Pensling: sammenpisket æg.

 
* Tilberedning
Rør smør og sukker godt og rør ægget i.
Bland derefter ylette, mel og bagepulver i.
Del dejen i 5 stykker, der rulles flade til en diameter på 15 cm.
Skær et kryds i hver, halvt igennem dejen.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem midt i ovnen,
i ca. 10 min ved 200 °C til de er gyldne.
De brækkes fra hinanden »i krydset« og serveres med smør,
der smøres på undersiden. Server dem til te eller kaffe.

 
Se alle de bedste opskrifter med Boller

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her