Logo

Granola med blandede nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Granola med blandede nødder

 
Hjemmelavet granola smager skønt på tykmælk, skyr, A38... Og er en god, lille værtindegave, hvis du kommer den i en fin kagedåse eller glas med sløjfe om

 
# Ingredienser
200 g hasselnødder
200 g mandler
100 g græskarkernefrø
75 g sesamfrø
150 g rosiner
300 g grovvalsede havregryn
4 dl æblemost
3 spsk ahornsirup
3 spsk olie
*

 
Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 185 °C varmluft.
Smør lidt olie på to bradepander.
Bland alle tørre ingredienser i en skål.
Rør æblemost, sirup og olie sammen i en anden lille skål.
Hæld væden over alle tørre ingredienser, og bland dem sammen.
Det bliver en våd grød.

 
Fordel den våde granola på bradepanderne i et så tyndt lag som muligt.
Bag begge plader i 30 minutter.
Vend rundt i blandingen.
Bag yderligere 10 minutter.
(Læg evt bagepapir henover, hvis blandingen er ved at bliver godt gylden).

 
Sluk for varmen, men lad bradepanderne blive i ovnen, til de er helt afkølede.
Nu skulle granolaen gerne være helt sprød.
Hvis den ikke er sprød nu, bag den ved 100 °C, indtil den er.

 
Tips: Lav granolaen om aftenen, så den kan afkøle i ovnen natten over.

Mysli eller Granola – Her er forskellen  

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her