Logo

Kruska, hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kruska, hjemmelavet 

 
Morgenmad Forret. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: ca 5 min. Skal trække: 60 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Kruska, hjemmelavet
100 g rosiner (godt 1,5 dl)
3 dl vand
40 g hvedeklid (knap 2 dl)
35 g knækket havre (knap 1 dl)
*
Sådan laves Kruska, hjemmelavet
1. Kom rosiner og vand i en tykbundet gryde.
Bring det i kog og lad det koge ved svag varme i 2 min.
Tilsæt hvedeklid og havre og giv det et kort opkog.

 
2. Tag gryden fra varmen og lad kruskaen trække under låg ca 1 time.

 
3. Varm atter grøden og server straks.

 
Tips: Server frugtmos eller Frugtkompot, blandet og mælk, gerne varm til.
Grøden kan koges med hakkede figner i stedet for rosiner.
Knækket havre fås i specialforretninger.
Knækket byg kan erstatte knækket havre.

 

Se alle de bedste opskrifter med Morgenmad

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her