 
 
   
Æg i 4 cocotter med soltørrede tomater er supernemt at lave
til tapas, picnic eller brunch. Server dem i små ildfaste skåle og sæt
stemningen.
4 Personer
 
# Ingredienser
1 spsk olie 
4 æg 
40 g soltørrede tomater 
50 g parmesan 
1 bdt. rosmarin
1 ciabattabrød
 
* Tilberedning
I 4 små ovnfaste skåle fordeles olien. 
Herefter slås et æg ud i hver af skålene. 
De soltørrede tomater. parmesanen og rosmarinen fordeles. 
Sæt skålene i ovnen i 6 min ved 190 °C, eller til hviden og 
blommen begynder at sætte sig. 
Rist ciabattabrødet og anret i skålene.
 
Se alle de bedste opskrifter med Æg
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.