Logo

Hamburgerryg med snitsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hamburgerryg med snitsalat

 
Let og grønt måltid anrettet på hver sin tallerken - det sparer opvask og tid. En god ide til en let anretning i haven eller sommerhuset
Til 4 personer. Tilberedningstid: 45 min.

 
# Ingredienser
1 kg hamburgerryg
1 kvist timian

1 løg
6-8 hele peberkorn
sommerkål / spidskål

sorte oliven

 
* Fremgangsmåde
1. Læg hamburgerryggen i usaltet vand med timian, løg og peber.
Lad den koge over svag varme i 20 min.

 
2. Tag gryden fra varmen og lad kødet køle af i lagen.

 
3. Skær kødet i skiver, der serveres med sennep, grovflûtes og en salat af tyndtsnittet sommerkål og sorte oliven i en olie-eddike marinade (se opskrifter HER).
).

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her