Her får du lette forretter i flere spændende udgaver. Fx Pocheret æg på feldsalat, på artiskokhjerter
med laks, eller rogn, med skinke eller med artiskokcoulis – de bedste
forretter
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
4 spsk
hvidvinseddike
4 friske æg
1 bundt feldsalat
2 spsk
vindruekerneolie
1 spsk vineddike
1 tsk grovkornet
sennep
salt
* Tilberedning
Kom vand i en stor
kasserolle, tilsæt 3 spsk eddike, og bring kog.
Juster varmen, så
vandet simrer. Slå 1 æg ud i en kop.
Hæld ægget ned i det
simrende vand tilsat eddike.
Når æggehviden er
stivnet, så skru lidt op for varmen, og
lad ægget pochere
3-4 min.
Vend forsigtigt det
hvide rundt om æggeblommen.
Når ægget flyder op
til overfladen, så tag det op af vandet
med en hulske, og
læg det på en foldet klud eller et viskestykke.
Skyl feldsalaten i
rigeligt vand.
Lad vandet dryppe
af, og fordel det på tallerkenerne.
Placer hvert æg på
en bund af feldsalat.
Tilbered en
vinaigrette af olie, eddike, sennep og salt.
Dryp en spiseskefuld
over hver tallerken.
Pocheret æg på
artiskokhjerter i wraps med røget laks
Placér hvert æg på et
artiskokhjerte, pak det ind i en
tynd skive røget
laks med samme bredde, og servér.
Pocheret æg på
artiskokhjerte med cremet rogn
Opvarm 1 spsk fløde.
Tilsæt ørredrogn, og
dæk de pocherede æg med blandingen.
Pocheret æg på
artiskokhjerte med lufttørret skinke
Steg 8 skiver
lufttørret skinke sprøde på en pande.
Placér hvert æg på
et artiskokhjerte, og
servér med de sprøde
skinkeskiver.
Pocheret æg med
artiskokcoulis
Blend 4-6 artiskokhjerter med 1 tsk citronsaft og 1½ dl
fløde.
Hæld over de pocherede æg.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------