Logo

Fyldte gratinerede æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte gratinerede æbler

 

Har du liiige lyst til en dessert i aften, så har du sikkert råvarerne hjemme til denne lille nemme æbledessert.

Arbejdstid: 10 min. Bagetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Fyldte gratinerede æbler:

2 æbler

2 spsk marmelade eller syltetøj

5 g smør

1 æggehvide

3 spsk sukker

2 spsk hasselnøddeflager

1 spsk flormelis

*

 

Sådan laver du Fyldte gratinerede æbler:

Tænd ovnen på 225 °C.

Skræl æblerne, halvår dem og fjern kernehusene.

Læg dem i et smurt, ovnfast fad og fyld hullerne med marmelade eller syltetøj.

Sæt fadet i ovnen i 10 min.

Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i.

Fordel marengsmassen over æblerne og drys med hasselnøddeflager.

Sigt flormelis over og sæt fadet i ovnen, til overfladen er gylden (3-5 min.)

Server æblerne varme eller lune.

 

Fyldte gratinerede æbler

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her