Aftensmad Hovedret Frokost. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 20 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Pytt i panna
8-10 kartofler
2 løg
smør
kogt eller stegt kød (okse-, kalve-, flæske- eller lammekød)
4 skiver bacon eller røget skinke
salt og peber
1 bdt hakket persille eller purløg
*
Sådan laves Pytt i panna
1. Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger.
Pil og hak løgene.
Skær også kød og bacon (skinke) i små terninger.
2. Smelt smørret på panden og steg kartoflerne ca 10 min.
Tilsæt løg og bacon (skinke) og lad det hele stege
yderligere 5-7 min.
3. Kom kødstykkerne i og varm retten igennem under vending.
Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.
Server straks, gerne direkte fra panden.
Kogte kartofler kan erstatte de rå, så skal stegetiden for
kartofler halveres.
HP-sauce eller worcestershiresauce kan ledsage, helt som til
vor egen biksemad.
Tips: Server Agurker, salt eller
rødbeder til. Rå æggeblomme eller spejlæg er ligeledes gode ledsagere.
Se alle de bedste opskrifter med Biksemad
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------