Logo

Soløje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Soløje 

 
Forret Frokost. Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.

 
# Ingredienser til Soløje
14-16 hele ansjoser eller 2 ds ansjosfileter (ca. 24 stk.)
1 stort løg
4 æg
4 skiver rugbrød
smør til brødet
*
Sådan laves Soløje
1. Gør ansjoserne i stand, hvis der bruges hele.
Skær hoved og hale af og fileter dem.

 
2. Hak ansjosfileterne med en kniv.
Pil løget og hak det fint.

 
3. Stik evt rugbrødet ud i en cirkel med et glas og smør det.

 
4. Fordel løgene i en lille krans midt på brødskiverne.
Læg de hakkede ansjoser uden om.

 
5. Del æggene i blomme og hvide, her skal kun blommen bruges.
Læg forsigtigt en æggeblomme i midten. Server straks.

 
Tips: Hakkede, syltede rødbeder og hakkede kapers kan lægges i ringe omkring løg og ansjoser.
Se også Ansjoskanapéer.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her