Logo

Ansjossalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ansjossalat

 
Ansjoser er sunde og fyldt med omega 3 fedtsyrer. De smager godt, og er derfor velegnede som her i en god salat med ansjoser, æg og løg. Serveres som forret eller frokostret.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min.

 
# Ingredienser
10 ansjosfileter
2 hårdkogte æg

2 kogte, kolde kartofler
1 lille løg

2 spsk fintklippet purløg


Marinade:
4 spsk olie
1 spsk vineddike
1 tsk sennep
salt, peber

 
* Tilberedning
1. Hak ansjosfileterne fint.
Pil æggene og hak dem groft.
Skær de pillede kartofler i små tern.
Pil og hak løget.

 
2. Bland de forskellige ingredienser til salaten i en skål og drys purløg på.

 
3. Pisk marinaden sammen og hæld den over.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
  


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her