Logo

Frossen kaviarfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frossen kaviarfløde 

 

Cremet kold kaviarfløde med dild og æg, er en lækker ret at have i fryseren. Nemt at tage frem, når der kommer uventede gæster.

Tid: ca 20 min + ca 1 time i fryseren. 4-6 pers.

# Ingredienser

1 dl piskefløde

½ dl cremefraiche
¾ dl røget kaviar
2 hårdkogte æg

2 spsk hakket dild

 
* Fremgangsmåde
1. Pisk fløden til skum og bland den med cremefraiche.

 
2. Rør kaviaren i. Bland det godt.

 
3. Pil de hårdkogte æg og hak dem med en kniv eller mos dem med en gaffel.

 
4. Rør de hakkede æg i cremefraicheblandingen.
Tilsæt den hakkede dild.

 
5. Hæld blandingen i en patéform, der rummer ca 1 liter.
Lad kaviarfløden stå i fryseren ca 1 time.

 
6. Server retten let optøet skåret i skiver. Server nye kartofler og en grøn salat til.

 
Tips: Du kan også smøre kaviarfløden på skiver af et formbrød, som du skærer på langs.
Rul brødskiverne sammen og skær dem i 2 cm tykke skiver. Læg dem på salatblade og server dem til en drink. Den let optøede kaviarfløde kan også bruges som fyld i bagte kartofler.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kaviar

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her