 
 
   
Aceto balsamico
giver denne ret det lille ekstra, selvom en almindelig vineddike også kan
bruges. Det her er en virkelig lækker ret med æg at lave netop nu! 
Tid: 15-20 min. 4
pers. 
# Ingredienser
4 æg
5-6 stilke
bladselleri 
1 løg 
1 mellemstor gulerod
1-2 spsk olie 
1 spsk kapers 
1-2 spsk Aceto
balsamico, eller vineddike 
½ tsk salt 
¼ tsk peber 
1 salathoved 
1 bdt. persille 
 
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at
hårdkoge æggene, ca 8 minutter. 
 
2. Skyl sellerien og
skær den i fine strimler. 
Pil løget og skær
det i fine strimler. 
Skræl guleroden og
skær den i tern. 
 
3. Opvarm olien på
en pande og steg alt det grønne til det er mørt. 
 
4. Tilsæt kapers og
vineddike. 
Smag til med salt og peber. 
 
5. Læg skyllede
salatblade på 4 tallerkener. 
Hæld den varme grønsagssauce
på. 
Pynt med halve æg og
hakket persille. 
 
6. Server retten med
ristet brød. 
 
Tips: 
I stedet for at
hårdkoge æggene kan de pocheres (3½ min), og lægges ovenpå grønsagssaucen. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Æg
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------