 
 
   
Her får du lette forretter i flere spændende udgaver. Fx
Kyllinge-nudelsalat, Nudler med sprøde grønsager, Sesam-nudelsalat eller
Myntedressing til nudelsalat – de bedste forretter
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 15 min. 4 personer. 
 
# Ingredienser
100 g frosne sukkerærter
200 g kinesiske
nudler 
½ tsk jordnøddeolie
1 gulerod
200 g kogte, pillede
rejer 
100 g bønnespirer
1 bundt mynte
salt og peber
1 spsk soja 
 
* Tilberedning
Kog de frosne
sukkerærter i letsaltet vand 10 min. 
Giv nudlerne 3 min i
kogende vand tilsat et par dråber jordnøddeolie. 
Skræl guleroden
imens, og riv den. 
 
Når nudlerne og
ærterne er færdige, så hæld vandet fra, 
og køl dem af i
isvand. 
Bland alle
ingredienserne sammen i en skål, og krydr med peber. 
Server med soja og
et par stilke mynte. 
 
Kyllinge-nudelsalat
Brug 1 kogt kyllingebryst i tern i stedet for rejer.
For at få en syrlig smag tilsættes nogle stykker rød
grapefrugt 
samt saften af 1 limefrugt.
 
Nudelsalat med sprøde grønsager
Skær guleroden i stave, skær en stilk bladselleri i skiver.
Tilsæt 150 g revet hvidkål i stedet for ærter.
 
Sesam-nudelsalat
Tilsæt et par dråber sesamolie og 1 spsk ristet sesamfrø.
 
Myntedressing til nudelsalat
Bland et lille bæger yoghurt naturel med 1 tsk dijonsennep, 
1 spsk citronsaft og 1 spsk hakket mynte.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Forretter  Suppe
 Hovedret  Tilbehør  Desserter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------