 
 
   
Tre slags melon, der kan pirre smagsløgene! Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter. 
Forberedelsestid: 20 min + 2 timer marinering. Tilberedningstid: 4 min. Kuverter: 4 
 
# Ingredienser
500 g lammefilet 
1,2 dl soyasauce 
0,8 dl brun farin 
0,8 dl sesamfrø 
2 spsk olie 
1 lille kantalupmelon, skrællet og skåret i skiver 
1 lille honningmelon, skrællet og skåret i skiver 
1 lille vandmelon, skrællet og skåret i skiver 
1,2 dl ingefærvin (eller sherry)
2 spsk groftrevet frisk ingefær 
 
* Tilberedning
1 Puds kødet for overflødigt fedt og sener. 
Hæld soyasauce, sukker og sesamfrø i en lille skål og pisk
det sammen. 
Læg kødet i et fad og hæld marinaden over. 
Dæk det til med husholdningsfilm og stil det i køleskab i 2
timer eller natten over.
Vend det af og til. 
 
2. Opvarm olien i en wok eller gryde og steg det marinerede kød ved
jævn til høj varme i 4 min. 
Vend kødet, så det bliver brunet på alle sider. 
Lad det hvile i 5 min, før det skæres ud. 
 
3. Hæld melonskiver og kød i en stor skål. 
Bland vin og ingefær i og vend salaten forsigtigt. 
 
4. Server straks salaten på et stort serveringsfad eller i
portionsskåle. 
 
Prøv sammen med:
Hovedret: Stegt grønt med
couscous
Dessert: Bagte
pærer med mandelfyld
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.