Logo

Sprød fennikel med olivendip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprød fennikel med olivendip

 

Nyd en lækker snack, mens pizzaerne er i ovnen. Når de tynde fennikelstykker har ligget

i isvand, er de knasende sprøde og saftige.

Arbejdstid: 15 min. Trækketid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer.  

 

# Ingredienser til :

1-2 fennikelknolde

 

Dip:

2 dl kvark eller cremefraiche

2-3 tsk oliventapanade

1 fed hvidløg

2 forårsløg

frisk basilikum evt. ansjoser salt og peber

*

 

Sådan laver du Sprød fennikel med olivendip:

Vask fennikelknoldene og skær dem i tynde, aflange stykker.

Læg dem i en skål med isvand og lad dem trække 15-20 min.

Rør kvark eller cremefraiche godt sammen med oliventapanade og tilsæt finthakket eller knust hvidløg, finthakkede forårsløg og basilikum.

Tilsæt evt. et par hakkede ansjoser og smag til med peber og evt. salt.

Hæld de sprøde fennikelstykker i et dørslag og lad dem dryppe godt af.

Server med dippen.

 

Her finder du flere opskrifter på dejlige snacks. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.   https://www.kogebog.dk/t/snacks

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her