Logo

Blomkålsfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålsfad

 
Fine, hvide, faste blomkålshoveder er en delikatesse - og ganske billige. Prøv blomkålsfad med skinke og hårdkogte æg
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
1 blomkålshoved
salt

2-3 æg
75 g smør

3 spsk rasp
½ bdt persille
8 skiver kogt skinke
4 tomater

 
* Fremgangsmåde
1. Skær bladene af blomkålen og skær et dybt snit i rodstokken.
Skyl kålen grundigt og læg den i kogende vand med lidt salt.

Kog blomkålen, til den er mør, ca 15 min.
Læg den på et varmt fad.

 
2. Kog æggene hårde og hak det ene groft.
Del resten af æggene i både.

 
3. Brun smørret på en pande, tilsæt raspen og lad den gyldne.
Hæld den over blomkålen.

 
4. Læg skinkeruller, kvarte tomater og æggebåde omkring kålen.
Drys med hakket æg og persille.


5. Giv groft brød og smør til.

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her