Logo

Estragonstegt torsk med sauce verte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Estragonstegt torsk med sauce verte 

 
En skefuld estragon i paneringsmelet giver en fint krydret smag ved stegningen. Til fisken serverer vi en let sauce med dild, persille, purløg og spinat - en herlig grøn og frisk blanding.
Tid: 20 min + 30 min for saucen i køleskab. 4 pers.

 
# Ingredienser
600 g torskefilet


PANERING:
½ dl hvedemel
½ dl rasp
½ tsk salt
½-1 tsk estragon

 
STEGNING:
2-3 spsk smør eller margarine

 
SAUCE:
1 dl mager mayonnaise
1 dl cremefraiche
2-3 spsk hakket, frossen spinat
1 spsk finthakket dild
1 spsk finthakket persille
½ spsk finthakket purløg

 
* Fremgangsmåde
1. Begynd med saucen.
Rør mayonnaise og cremefraiche sammen.
Lad spinaten tø op og tryk så meget væde fra som muligt.
Bland spinaten i mayonnaisen sammen med alt det andet grønne.

 
2. Lad saucen stå i køleskabet mindst 30 min før serveringen,
så kryddersmagen trænger godt igennem.

 
3. Skær torskefileterne ud i mindre stykker, hvis de er store.

 
4. Vend fiskestykkerne i en blanding af hvedemel, rasp, salt
og smuldret estragon.

 
5. Steg fisken gylden i fedtstof nogle min på hver side.

 
6. Server fisken nystegt med pressede kartofler og agurkestave.

 
Tips: I stedet for torskefilet kan du bruge sejfilet eller rødspættefilet.

 

Se alle de bedste opskrifter med Fisk

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her