Logo

Fiskegratin med asparges og skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskegratin med asparges og skaldyr

 
Gratin med fiskefilet, hummerhaler og hvidvin. Fiskegratin er god frokost- eller forret. Fiskegratin er nem mad. Se denne og flere lækre fiskeopskrifter her.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time. Gratineringstid: ca 15 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
300 g dampede sildefileter
250 g kogte asparges (evt. 1 dåse)
200 g kogte jomfruhummerhaler (evt. frosne)

 
Gratinsauce:
3 spsk smør
3 spsk mel
2½ dl piskefløde

2 dl halvtør hvidvin
2 æggeblommer
salt og peber
3 spsk reven ost
2 spsk smør til gratinering

 
* Tilberedning
1. Læg fileter, asparges og hummerhaler i et smurt, ovnfast fad.

 
2. Smelt fedtstoffet og rør det sammen med melet.
Spæd med væsken og lad saucen koge 4-5 min.
Tag den fra varmen.

 
3. Rør lidt af den varme sauce sammen med æggeblommen.
Rør det i saucen sammen med citronsaften.
Smag til med salt og peber.

 
4. Fordel rejer og muslinger på fisken og hæld gratinsaucen på.
Drys den revne ost på og kom smørklatter over.

 
5. Gratiner retten ved 225 °C i 20 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her