Logo

Fiskegryde klassisk med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskegryde klassisk med grønsager

 
Fiskegryden er en klassiker hvor forskellige grønsager kan bruges - her med løg, squash, peberfrugt og tomater. Prøv opskriften og bliv glædeligt overrasket.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Kogetid: 10 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g fiskefileter (torsk, sej eller laks)
2 spsk citronsaft
2 hakkede løg
2 fed hvidløg
2 spsk olie
400 g squash

1 peberfrugt
4 tomater eller 1 dåse flåede tomater
salt, peber

 
* Tilberedning
1. Skær fileterne i mindre stykker og dryp dem med citronsaften.

 
2. Svits de hakkede løg og knuste hvidløgsfed i olien få minutter, det skal ikke tage farve.

 
3. Skær imens squash i tern, peberfrugterne i strimler og tomaterne i både.

 
4. Læg squash, peberfrugter og tomat i gryden og rør om.
Krydr med salt og peber og lad det snurre i 5 min.

 
5. Kom fiskestykkerne i gryden og lad det småkoge under låg i 8-10 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her