Logo

Fiskegryde med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskegryde med grønsager

 
En hurtig og lækker fiskegryde med torsk, sej eller laks og sprøde grønsager. Fiskegryden her er velegnet som en velsmagende, sund og hurtig fiskeret.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Kogetid: 15-20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g frosne fiskefileter (torsk, sej eller laks)
4 kartofler

2 porrer
1 gulerod
salt og peber
1 citron
2½-3 dl vand
1 bdt persille

 
* Tilberedning
1. Rens grønsagerne og skær dem i skiver og læg dem lagvis i en gryde med fisken.
Drys salt og peber på og hæld saft fra 1 citron over.

 
2. Kom vand i gryden og kog retten ved svag varme i 20 min.
Drys med persille ved serveringen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her