Logo

Forel i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forel i folie

 
Prøv denne enkle og smagfulde opskrift på forel i folie. Opskrifter tager ingen tid at lave, og den kan varieres efter hvilken fisk, du har "fanget"...
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Kogetid: 20 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
4 portionsforeller a 250 g
2 spsk citronsaft

salt
250 g champignon
2 løg

2 spsk smør eller margarine
½ dl fintklippet dild

½ dl finthakket persille
kværnet peber

 
* Tilberedning
1. Rens og skyl fisken og dryp dem indvendigt med citronsaft og salt.

 
2. Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Pil løgene og hak dem groft.
Svits begge dele få minutter i fedtstoffet.

 
3. Kom dild og persille i løgblandingen.
Fordel det i forellerne.
Drys med peber.

 
4. Pak hver forel tæt ind i et stykke folie.
Læg pakkerne på en bageplade eller i et ovnfast fad.
Lad fisken mørne i ovnen i 20 min.

 
5. Server fisken i foliepakkerne.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her