Logo

Fransk kyllingegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fransk kyllingegryde

 
En gryderet med kylling smager helt fantastisk, og denne opskrift er fransk inspireret - nemlig ala poulet chasseur som er en skøn gryderet med kylling. Den Franske kyllingegryde kan serveres med flûtes eller med løse ris.
Til 4-5 personer. Tilberedningstid: ½ time. Stegetid: ca 40 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
1 stor kylling eller 1 poulard
1 aubergine på ca 350 g

2 squash (zucchini) a 250 g
3 grønne peberfrugter

2 løg
2½ dl olie
2 fed hvidløg
salt og peber

3 dl hønsebouillon
2 dl hvidvin

2 spsk tomatpuré
2 spsk hakket persille
2 tsk tørret basilikum

 
* Tilberedning
1. Del den istandgjorte kylling i portionsstykker.
Skær den skyllede aubergine i skiver eller store tern, skær squash i skiver og peberfrugterne i strimler samt løgene i skiver.

 
2. Lad olien blive varm i en gryde.
Brun fjerkræstykkerne heri på alle sider.

Tag dem op og tilsæt grønsagerne.
Lad dem snurre i olien 5 min.
Tilsæt du pillede, knuste hvidløgsfed.

 
3. Kom kødet tilbage i gryden og drys salt og peber på.
Tilsæt bouillon og vin og lad retten småkoge under låg i 40 min.

 
4. Rør tomatpure i retten og tilsæt persille og basilikum.
Smag retten til og server den med flutes til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her