Her er den bedste opskrift på kartoffel og broccoli mos, og den er virkelig ... et dejligt alternativ til Gammeldags hakkebøf opskrift med bløde løg og hvide kartofler
Arbejdstid:
25 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
# Ingredienser til Hakkebøf med bløde løg og broccolimos:
250
g hakket oksekød (5-8 % fedt)
salt
og peber
1-2
løg
1
spsk olie
250
g kartofler
500
g broccoli
*
Sådan
laver du Hakkebøf med bløde løg og broccolimos:
Ælt
kødet sammen med salt og peber form det til to flade bøffer.
Skær
de pillede løg i tynde ringe og lad dem snurre bløde på en pande med olie ved
svag varme i ca. 15 min - tilsæt evt. en smule vand undervejs.
Skræl
kartoflerne og skær dem i grove stykker.
Rens
broccolien og snit stilkene fint.
Del
hovederne i mindre buketter.
Sæt
kartofler og broccolistilke over at koge i letsaltet vand 10 min.
Tilsæt
broccolibuketter og kog yderligere ca. 5 min. til alt er mørt.
Steg
bøfferne på løgpanden 3-4 min. på hver side.
Hæld
vandet fra kartofler og broccoli (gem lidt væske) og mos det med en kartoffelmoser.
Rør
mosen igennem og tilsæt evt. lidt kogevand.
Smag
til med salt og peber og anret med bøffer og bløde løg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD