Logo

Crêpe eller crepe - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crêpe eller crepe - info 


Crêpe eller crepe er en tynd pandekage lavet af hvedemel eller boghvedemel. Ordet har oprindelse i Frankrig. Crêpe bliver spist med meget forskelligt fyld som kød, sukker, bær, appelsiner etc.

 
Crêpe bliver bagt på en pande af en hvededej med sukker, æg, mælk og margarine eller smør. Dejen hældes jævnt over hele panden. Hvis dejen ikke er tynd nok, eller panden er for varm, bliver pandekagen for tyk. Hver side steges hhv. et og halvandet minut til de er lysebrune.

 
Søde crêpes bliver spist som dessert og morgenmad fyldt med sukker eller Nutella. De kan fyldes med sirup, flødeskum og is. De kan raffineres med flambering som Crêpes Suzette.


Madpandekager bliver lavet af boghvedemel osv. og bliver spist til frokost og aftensmad med kød og grønsager.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her