En fyldig og hurtig
ret. Bønner i tomatsauce er grundstammen i denne varme gryderet. Kommen og
hvidløg forhøjer absolut smagen! Lyder det ikke godt?
Tid: 30 min. Retten
er fryseegnet, uden persille. Holdbarhed 6 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
2 løg
2 grønne
peberfrugter
500 g hamburgerryg
uden ben
1 spsk olie
2 ds. hvide bønner i
tomatsauce (à 400 g)
1-2 fed hvidløg, pressede
1-2 tsk kommen
½ tsk peber
½ dl finthakket
persille
* Fremgangsmåde
1. Pil løgene og hak
dem fint.
Skær peberfrugterne i strimler.
Skær kødet i strimler.
2. Svits løg og
peberfrugt i en gryde i olien et par min
3. Tilsæt kødet. Lad
det stege sammen med grønsagerne.
4. Hæld bønner med
tomatsauce i gryden. Varm det godt igennem.
5. Smag retten til
med hvidløg, kommen og peber.
Drys med persille og
server med groft brød.
Tips: I stedet for hamburgerryg kan du bruge røget
medister.
Suppler med løse ris til dem som er meget sultne.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------