Logo

Indianergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indianergryde

 
Indianergryde kan også laves med råt, hakket kød i stedet for kødsaucen. Tilsæt ekstra krydderier, fx presset hvidløg og ekstra chilipulver.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.

 
# Ingredienser
500 g oksekød
1 stort løg
2-3 fed hvidløg
6 dl vand efter behov
2 dl mælk


2 store løg
250 g grønne bønner, friske eller frosne
25 g smør
3-4 tomater
cayennepeber eller chilipulver
persille

 
* Tilberedning
1. Svits 1 løg og kom derefter kødet i og svits det sammen.
Efter det er blevet brunet, tilsættes friskhakket hvidløg og svits en gang mere.
Tilsæt derefter vand og mælk og lad det hele småkoge i 20-25 min.


2. Skær 2 løg i ringe og svits dem i smør i en stor gryde sammen med bønnerne, der er skåret i småstykker.
Når løgene er gyldne, tilsættes kødsauce og tomaterne, der er skåret i skiver.
Lad retten snurre i 10 min.

 
3. Smag den til med en anelse cayennepeber eller chilipulver og drys finthakket persille over.
Serveres med flutes eller grove boller.

 

Se alle opskrifter med boller HER  

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 9.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her