 
 
   
Med en pakke frossen
kyllingefilet, en dåse champignon, lidt løg og en flaske vin, kan du lave en
meget fin middag på ganske kort tid. Det smager eddermame godt. 
Tid: 25 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
400-500 g
kyllingefilet 
1 spsk olie 
½ tsk salt 
¼ tsk sort peber 
1 spsk fransk sennep
1½ dl mousserende
vin 
1½ dl piskefløde 
200 g friske
champignon eller 1 dåse 
2 skalotteløg 
1 spsk smør eller
margarine 
1 tsk estragon 
salt og peber
 
* Fremgangsmåde
1. Optø
kyllingefileterne. Skær dem i små stykker. 
 
2. Opvarm olien på
en pande. 
Brun kødet. Drys med salt og sort peber. 
 
3. Rør sennep i og
spæd med vin. Lad det småkoge. 
Spæd med fløden lidt
ad gangen så saucen koger ind og bliver jævn. 
 
4. Rens champignonerne
og skær dem i skiver. 
Pil løgene og hak
dem. 
 
5. Smelt fedtstoffet
på en anden pande. 
Svits løg og
champignon nogle min. 
Krydr med estragon
og evt. salt og peber. 
 
6. Fordel
løg/champignon-blandingen over kødet. 
Server med ris og Grøn Salat. 
 
Tips: I stedet for mousserende vin kan du bruge
hvidvin. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------