 
 
Stegt lever med krydret kartoffelmos er en klassisk
opskrift, hvor kartofler og lever skaber en blid smagsoplevelse. Server tomatbåde og rå agurkeskiver til.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 35 min. 
 
# Ingredienser
1 kg kartofler 
1 dl mælk 
20 g smør 
salt, peber 
persille 
purløg 
4-5 små løg 
50 g smør 
4 skiver lever 
hvedemel, salt, peber 
 
* Fremgangsmåde
1. Skræl
kartoflerne, skær dem i stykker og kog dem møre i usaltet vand. 
Mos dem og pisk 1 dl
kogende mælk i. 
Pisk med 20 g smør,
hakkede krydderurter og smag til med salt og peber. 
 
2. Pil løgene og
skær dem i kvarte. 
Svits dem i smør og
drys med salt. 
3. Vend
leverskiverne i hvedemel, der .er krydret med salt og peber. 
Steg dem 2 min. på hver side i smørret på panden. 
Server tomatbåde og
rå agurkeskiver til. 
 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se
opskrifter på sommermad HER