 
 
         
   
  Friske grønsager fra køkkenhaven eller grøntafdelingen. Her
findes kun lette og velsmagende retter, der indeholder masser af vitaminer og
mineraler. 
Tilberedningstid: 30 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere. 
 
# Ingredienser
1 spsk smør 
25 g bacon eller røget flæsk 
1 frankfurterpølser
1 wienerpølser 
½ lille løg 
150 g grønsagsblanding (frossen)
½ spsk tomatpuré 
½ spsk hvedemel 
½ dl rødvin 
1 dl bouillon 
½ lille ds linser 
salt og friskkværnet peber 
1 spsk vineddike 
1 knsp sukker 
¼ tsk basilikum 
* Tilberedning
Smelt smørret i en gryde.
Skær baconen i små terninger og svits dem i det varme
fedtstof. 
Skær de to slags pølser i skiver. 
Kom dem i gryden til baconen og svits dem. 
Hak løget fint og kom det ved tillige med de frosne
grønsager. 
Rør tomatpuré i. 
Drys mel over, hæld rødvin i og lad det koge op. 
Spæd med bouillon. 
Kom linserne ved og krydr med salt, peber, vineddike, sukker
og basilikum. 
Lad retten simre ved svag varme 5-10 min. og smag den evt.
til igen. 
 
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.