Logo

Mørbrad i sursød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad i sursød sauce

 

Den klassiske kinesiske sur-sød sauce - herligt. Kan også bruges til den dejlige mørbrad i sur-sød sauce med svesker og dejlig kartoffelgratin. Prøv opskriften HER

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 40 min.

 
# Ingredienser
1 stor mørbrad
salt, peber fra kværn
12 stenfri svesker

2 løg
25 g smør
3 dl bouillon af terning
1-2 spsk eddike

1 spsk maizenamel
2½ dl kaffefløde

1 citron
sukker

 
* Tilberedning
1. Fjern hinder og fedt fra mørbraden.
Gnid den med salt og peber.
Læg sveskerne i blød i kogende vand.

Pil løgene og skær dem i tynde ringe.

 
2. Brun fileten i smør i en stegegryde.
Kom løgene ned i gryden og lad dem svitse med.
Tilsæt de afdryppede svesker, bouillon og eddike.
Lad det snurre 15-20 min, til kødet er mørt. Tag det op.

 
3. Rør maizenamelet ud i fløden, der hældes i gryden.
Bring saucen kog og lad den koge lidt ind.
Smag den til med citron og sukker.

 
4. Skær mørbraden i skiver.
Hæld lidt af saucen over.

 
Tips
Har du lyst til at eksperimentere med nye krydderier til svinekød? Her er nogle forslag:
Frisk citronmelisse i gryden giver en let syrlig sauce.
Rosmarin gør retten krydret og duftende.
Kom også lidt i leverpostejen.

Eller prøv med frisk timian.

 

Se alle opskrifter med salat HER

Du kan med stor succes lave din egen kartoffelgratin, se opskrift HER

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 9.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her