Logo

Orientalske grønsager med bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Orientalske grønsager med bulgur

 

Nem opskrift på en sund frokostret, eller måske som hurtig aftensmad i wok. Salaten er fyldt med dejlig, mættende bulgur og friske grønsager.
Til 4 personer. 


# Ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
2 persillerødder
2 gulerødder
½ dl olie
2 tsk karry
2 tsk stødt kommen
4 dl bouillon
1 dåse kidneybønner
2 spsk rosiner
2 spsk mangochutney
2 spsk citronsaft
2 tsk revet ingefær (læs om her)  
salt
1 dl bulgur (læs om her)  
Ih dl hakket persille

 
* Tilberedning
Hak løget, pres hvidløgene og skær persillerødder og gulerødder i tynde skiver.
Varm wokken op.

Steg grønsagerne i olien i ca. 5 min.
Tilsæt karry og kommen og steg retten i yderligere 1 min.
Tilsæt bouillon, bønner, rosiner, chutney, citronsaft, ingefær og salt og lad retten koge op.
Tilsæt bulgur og lad retten simre i 6-7 min.
Drys med persille og server.


Orientalske grønsager med bulgur

Hvidløg og ingefær.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her