Nem opskrift på en sund frokostret, eller måske som hurtig
aftensmad i wok. Salaten er fyldt med dejlig, mættende bulgur og friske grønsager.
Til 4 personer.
# Ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
2 persillerødder
2 gulerødder
½ dl olie
2 tsk karry
2 tsk stødt kommen
4 dl bouillon
1 dåse kidneybønner
2 spsk rosiner
2 spsk mangochutney
2 spsk citronsaft
2 tsk revet ingefær (læs
om her)
salt
1 dl bulgur (læs om
her)
Ih dl hakket
persille
* Tilberedning
Hak løget, pres
hvidløgene og skær persillerødder og gulerødder i tynde skiver.
Varm wokken op.
Steg grønsagerne i
olien i ca. 5 min.
Tilsæt karry og
kommen og steg retten i yderligere 1 min.
Tilsæt bouillon,
bønner, rosiner, chutney, citronsaft, ingefær og salt og lad retten koge op.
Tilsæt bulgur og lad
retten simre i 6-7 min.
Drys med persille og
server.
Hvidløg og ingefær.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.