Logo

Vildsvineribben, grillstegte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vildsvineribben, grillstegte 

 
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 20 min. Marinering: mindst 5 timer, evt. til næste dag. Grill-tid: ca 20 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Vildsvineribben, grillstegte
1½ kg vildsvineribben uden svær
salt

 
Marinade:
1½ dl kinesisk soja
1 dl (tør) sherry
2 fed hvidløg
2 tsk dijonsennep
2 tsk stødt ingefær
*
Sådan laves Vildsvineribben, grillstegte
Marinade:
1. Rør soja og sherry sammen og tilsæt finthakket eller knust hvidløg, sennep og stødt ingefær.

 
2. Skær kødet ud i enkelte ribben og læg dem i et halvdybt fad.
Hæld marinaden over og mariner dem mindst 5 timer, evt. til næste dag.
Vend dem af og til.

 
Ribben:
3. Tænd for ovngrillen.
Kan den reguleres, skal den sættes på stærk varme, 250 °C.

 
4. Tag ribbenene op af marinaden.
Tør dem let og læg dem på risten over bradepanden.
Pensl oversiden af kødet med marinaden.

 
5. Sæt bradepanden ca 20 cm under grill-elementet og grill kødet ca 10 min.
Pensl af og til med marinaden.

 
6. Vend kødet, pensl det og grill det ca 10 min. på den anden side.
Pensl igen jævnligt.

 
7. Drys ribbenene med salt og server straks.

 
Tips: Husk skylleskåle og store servietter.
Det er en ret, der spises med fingrene.
Server Hvidløgsflûte eller Kartofler, bagte med Hvidløgssmør til.
Det er vigtigt, at kødet er fra et ungt dyr.
Ribbenene kan grillsteges uden forudgående marinering og evt pensles med marinade eller olie under stegningen og krydres med salt og peber.

 
Vildsvineribbenene kan grilles på udegrill.
Grill dem først et par min. på hver side tæt ved glødelaget.
Pensl derefter kødet og flyt risten til en afstand af ca 20 cm fra gløderne.
Lad kødet mørne under hyppig pensling og vending.
Grill-tiden er ca 20 min.

 
Ovnstegte vildsvineribben:
Ribbenene kan steges i ovnen ca 1 time ved 175 °C.
Vend dem hvert 15. minut og pensl jævnligt med marinaden.
Drys med salt, når kødet er færdigstegt.

 
Se udskæring af vildsvin

 

Se alle de bedste opskrifter med Vildsvin

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her