Logo

Abrikos creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Abrikos creme

 

Dette går godt med chokoladekage eller budding eller andre desserter, der kræver en frugtagtig creme, eller som selvstændig dessert.

Til 4 personer. Udblødningstid: 2 timer. Tilberedningstid: 20 min. Ikke fryseegnet

 

# Ingredienser

100 g tørrede abrikoser
2 bananer

½ citron

1 dl piskefløde

1 dl yoghurt naturel
1 spsk honning
krydderurteblade til pynt

 

* Fremgangsmåde

1. Læg abrikoserne i blød i koldt vand i 2 timer.

 

2. Lad dem dryppe af.

Læg dem i en blender med bananer, citronsaft, fløde, yoghurt og honning.
Blend til en luftig creme. Det tager kun et øjeblik.

 

Abrikos creme 


Hæld desserten op i portionsglas med lidt abrikosmarmelade i bunden og lidt hakkede nødder på toppen eller pynt med friske grønne blade af fx citronmelisse eller mynte.

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?