Logo

Appelsinglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Appelsinglasur 

 

Dessert Kage Tilbehør. Arbejdstid: 5 minutter. Let at lave. Lav pris.

 

# Ingredienser til Appelsinglasur:

flormelis (ca. )

ca. 1½ spsk frisk appelsinsaft

lidt reven skal af usprøjtet appelsin

 

* Sådan laves Appelsinglasur:

1. Vask appelsinen og riven smule af skallen.

 

2. Sigt flormelissen, tilsæt den revne appelsinskal og rør appelsinsaften i lidt ad gangen, nærmest dråbevis.

 

3. Rør, indtil glasuren er jævn og lind.

Brug den omgående, ellers stivner den og bliver ubrugelig.

Er den blevet for tynd, kan der hurtigt røres lidt mere flormelis i.

 

Tips: Velegnet til næsten alle kager, der skal glaseres.

 

Se opskrifter med Appelsin  

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?