Logo

Appelsingelé.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Appelsingelé. 

 

Tilbehør. Arbejdstid: 15 minutter Afkøles: 1-2 timer. Let at lave. Lav pris. (4 personer)

 

# Ingredienser til Appelsingelé:

12 blade husblas

vand

sukker ()

friskpresset appelsinsaft

citronsaft

 

* Sådan laves Appelsingelé:

1. Udblød husblassen i koldt vand i 8-10 minutter.

 

2. Kog de vand og sukker til en klar lage.

Sukkeret skal være helt opløst.

 

3. Tryk husblassen fri for vand og opløs den direkte i den varme sukkerlage.

 

4. Tilsæt den fint siede appelsin- og citronsaft.

 

5. Hæld geleen i glas eller udhulede appelsinskaller.

Stil dem køligt, til geleen er stiv, mindst 1 time i køleskab, hvis geleen er i appelsinskaller, ellers dobbelt så længe.

 

Tips: Appelsingelé kan serveres som tilbehør til flæsk, lam, and og vildt.

Appelsingelé kan også bruges som pynt til desserter og kager.

 

Se opskrifter med Appelsin  

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?