Logo

Appelsinsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Appelsinsorbet 

 

Dessert. Arbejdstid: 20 minutter. Frysetid: ca. 3 timer. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet.

(4 personer)

 

# Ingredienser til Appelsinsorbet:

4-5 appelsiner (ca. saft)

flormelis ()

2 æggehvider

Aluminiums- eller plastform

 

* Sådan laves Appelsinsorbet:

1. Pres appelsinerne.

Hæld saften i en form, og stil den i fryseren i 1½-2 timer.

Rør med mellemrum i isen. Husk at skrabe formens sider ned hver gang.

Lad sorbeten fryse, til den får en grødet konsistens.

 

2. Pisk hviderne stive, vend flormelissen i og vend denne marengsmasse i den grødede is.

Lad sorbeten fryse yderligere ½-1 time.

 

3. Tag sorbeten ud af fryseren, pisk den igennem og server straks i afkølede portionsglas.

 

Tips: Sorbeten kan serveres i de udhulede appelsinskaller. Så fyldes den i de kolde, halve og helt tomme skaller, når marengsmassen er blandet i, og fryser færdig. Sorbeten kan også serveres i kugler sammen med vaniljeis eller med andre sorbeter.

Holdbarhed i fryser: ca. 3 måneder.

 

Se opskrifter med Appelsin  

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?