Logo

Bæris med ristede rugbrødscroutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bæris med ristede rugbrødscroutoner 


Hurtig og lækker isdessert som kan spises lige efter, den er lavet, når du bruger frosne bær..

Til 4 personer

 
# Ingredienser
Til sukker-ristede rugbrødscroutoner:
2 skiver groft rugbrød
2 tsk smør
1 spsk sukker eller brun farin

 
Til blender-bæris med yoghurt:
400 g frosne blandede bær
250 g yoghurt naturel gerne græsk yoghurt
2 dl flormelis
*

 
Fremgangsmåde
Sukker-ristede rugbrødscroutoner:
Skær rugbrødsskiverne i små tern.
Smelt smør og sukker på en pande til det er gyldent.
Kom rugbrødsternene på panden og rist dem gyldne. Rør jævnligt.
Tag dem af panden og kom dem i en skål.

 
Bæris:
Kom frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor.
Blend hurtigt og til ensartet konsistens.
Tilsæt yoghurt og kør maskinen kort tid.

 
Drys med sukker-ristede rugbrødscroutoner.
Nyd isen med det samme.

 

 
Se flere dejlige opskrifter med is HER med dessert HER og med bær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her