Logo

Chokoladefondue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladefondue

 

En skøn dessert for børn og barnlige sjæle. Smag chokoladen til med appelsin eller cognac.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer.  

 

# Ingredienser til Chokoladefondue:

200 g mørk chokolade

1 dl piskefløde

1 tsk fintrevet appelsinskal og/eller 2 spsk cognac

 

Frugt:

3 kiwifrugter

3 bananer

4 skiver ananas

12 bløde tørrede abrikoser

*

 

Sådan laver du Chokoladefondue:

Hak chokoladen groft og smelt den sammen med piskefløde og appelsinskal eller cognac i en skål over vandbad eller i en chokoladefondue-gryde.

Skær frugten i mundrette stykker og anret dem på et fad.

 

Stil skålen eller fonduen på bordet, så alle kan dyppe frugterne med en gaffel i den lune chokoladesauce.

 

Prøv også at servere iskoldt flødeskum eller vaniljeis til.

Se flere dejlige desserter her

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her