Logo

Ferskner i ribssaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskner i ribssaft 

 
Dessert. Arbejdstid: 20 min. Afsvalingstid: ½ time. Let at lave. Lav pris. (4 personer)  

 
# Ingredienser til Ferskner i ribssaft:
150 g sukker (1,75 dl)
2 dl vand
300 g ribs
saften af 1 citron
4 store modne ferskner
*
Sådan laves Ferskner i ribssaft:
1. Kom sukker og vand i en gryde og bring det i kog.
Lad lagen koge et par min.
Tag gryden fra varmen og lad den køle af.

 
2. Nip og skyl ribsene. Gem nogle små klaser til pynt.
Blend eller mos de resterende ribs og passer dem gennem en sigte.
Bland ribssaften med sukkerlagen.
Pres citronen og hæld saften i lagen.

 
3. Pil fersknerne med en skarp kniv.
De kan evt. først dyppes et øjeblik i kogende vand.
Fjern stenen og skær frugten i både.

 
4. Læg ferskenbådene i en skål. Hæld den kolde ribslage over.
Stil desserten svalt, mindst ½ time, til den skal nydes.
Pynt med små ribsklaser.
Server i dybe tallerkener eller små skåle, med vaniljeis til.

 
Se de bedste opskrifter med Fersken
Se flere opskrifter med Dessert

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Kan man spise varme hveder uden at have fri?



Effektiv reklame - klik her