Logo

Frisk frugtsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frisk frugtsalat

 
Nyd en frisk frugtsalat som dessert. Brug æblemost til børn og vin til voksne. Server med cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis.
Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer. Er I kun to Frisk frugtsalat, så halver opskriften.

 
# Ingredienser til Frisk frugtsalat:
200 g blå vindruer
2 røde grapefrugter
3 appelsiner
1 dl æblemost eller sød hvidvin
Tilbehør:
2 dl cremefraiche 18% eller 2 dl piskefløde eller ½ l vaniljeis
*

 
Sådan laver du Frisk frugtsalat:
Skyl druerne i koldt vand og udsten dem.
Skær skrællen af grapefrugter og appelsiner og skær frugtkødet i mundrette stykker.
Bland frugten med æblesaft eller hvidvin og anret i en stor skål eller 4 portionsskåle.
Server med det valgte tilbehør.

 
Frisk frugtsalat


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her