Logo

Frugt kompot med ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugt kompot med ferskner

 
Nyd denne bløde frugt, spredt på ristet brød med ricotta, over almindelig yoghurt eller som tilbehør til varme retter.

 
# Ingredienser
5 dl grovhakket stenfrugt, såsom ferskner, nektariner og blommer
2 spsk flydende honning
1 knivspids salt

 
Smagsmuligheder:
1 stjerneanis
50 g tørrede tranebær
eller (valgfrit)
1 bred strimmel citronskal
1 lille kanelstang

* Tilberedning
I en lille gryde blandes frugt, honning, salt, ønsket smagskombination (valgfrit) og vand så det dækker.
Kog over medium varme under lejlighedsvis omrøring, indtil frugten er blød, 8 til 12 minutter. 
Kom det i sylteglas i ¾ dl størrelse og lad det afkøle.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her