Logo

Græskarpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græskarpuré 


Lav din egen græskarpuré til supper og kager. Lav for en sikkerheds skyld dobbelt portion med det samme: Der er ingen, der kan få nok af denne puré

Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning, 25 min.

 
# Ingredienser
500 g hokkaido-græskar
1 spsk smeltet smør
salt, peber og muskat.
5 spsk piskefløde
2 spsk ristede græskarkerner
 
* Tilberedning
1. 500 g hokkaido-græskar udkernes, skrælles og skæres i grove terninger.
De steges glasagtige i 1 spsk smeltet smør og krydres med salt, peber og muskat.
5 spsk piskefløde tilsættes.
Det koges under låg ved svag varme i 15 minutter.
Rør rundt af og til.


2. Så moses det med en kartoffelmoser.
Der tilsættes evt lidt ekstra krydderi, og puréen serveres, drysset med 2 spsk ristede græskarkerner.

 
Energi pr. portion: 6 g protein, 21 g fedt, 10 g kulhydrater = 250 kcal (1044 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her